Nosaltres

“De cap a Banyoles” recull activitats esportives i de lleure per a famílies i grups reduïts. Són experiències saludables, d’aventura, sostenibles i en equilibri amb els valors de la nova economia social.

T’oferim experiències…

Esportives
Saludables
Sostenibles

“De cap a Banyoles” és la forma més fàcil d’accedir a aquestes activitats: aquí podràs trobar totes les propostes agrupades i reservar-les de manera ràpida i senzilla. És una iniciativa impulsada per Agenda Sports & Elements, adaptant-se a la nova normalitat, i per estimular el turisme actiu i familiar a les comarques de Girona i especialment al Pla de l’Estany.

Agenda, una empresa banyolina amb més de 25 anys d’experiència, és una de les empreses pioneres del sector del turisme esportiu al nostre país. Des de la seva fundació, l’oferta d’Agenda s’ha anat diversificant i en l’actualitat engloba un catàleg d’activitats i serveis dissenyats per a diferents perfils de clients, com els camps d’entrenaments per a federacions i clubs internacionals; les estades recreatives esportives; l’organització d’esdeveniments com els festivals de DragonBoat i les activitats de team building, entre altres.

Menú
Hola! Necessites ajuda?