Les Activitats a De Cap a Banyoles

Descoberta de l’estany amb botes Kangoo Jumps

Descobreix aquest bonic espai natural de la manera més divertida: amb les botes de rebot Kangoo Jumps. Aquesta nova modalitat esportiva permet, tant a adults com a nens, gaudir d’una jornada diferent mentre observem el paratge natural que tenim al Pla de l’Estany.


  Descoberta de l’estany amb Dragonboat

  Conèixes la llegenda del Drac de Banyoles?? Doncs ara podràs passejar per l’estany sobre el Drac! Visita els racons més bonics de l’estany remant en família amb la barca del Drac de Banyoles! El Dragonboat és un esport apte per a tots els públics, emocionant i sobretot molt divertit. Descobreix aquesta activitat mil·lenària d’origen xinès cada dia més popular al nostre país.


   Marxa nòrdica

   La Marxa Nòrdica és una disciplina esportiva que es basa en caminar utilitzant uns bastons adoptats de l’esquí de fons. L’objectiu principal d’utilitzar aquests bastons és el d’involucrar els músculs que no s’utilitzen durant la marxa normal: els de l’extremitat superior. Això permet realitzar exercicis de caràcter aeròbic a una intensitat major que els desenvolupats amb la marxa normal, però amb una percepció de l’esforç relativament disminuïda. Amb la utilització dels bastons els músculs de l’extremitat superior s’activen i la longitud de cada gambada incrementa, resultant un augment de la freqüència de pas i conseqüentment del metabolisme cardiovascular.


    Menú
    Hola! Necessites ajuda?